29 April 2015

I miss you, bae.

Assalamualaikum.

Sambil berlatar belakangkan lagu Potret by Akim and The Majistret (mahkamah apa tak pasti). Pendek kata ambil mood sikit nak update blog. Kalau panjang kata tak tahu pulak macam mana.

Aku nie boleh dikatakan anak perantau. Belajar kat tempat orang. And kalau time praktikal lagi musibat. Merata kolej campak aku. Baru baru nie kat KPJ Kajang. So hai orang Kajang!! *lambai laju laju. 
Makna kata sekali sekala la aku dapat balik rumah kat utagha nie. So taksah kalau balik tak keluar ngedate. Tu bahasa planet Pluto. Kalau bahasa Melayu keluar bercengkerama, Kalau bahasa omputih dating. Cuba bayangkan berbulan bulan duk pendam rinduuu?????? Kau cuba lah ada long relationship macam hakak nie. Seksa deknons oiii.

So semalam Selasa dan hari nie, Rabu, dua hari berturut turut keluar dating. Nampak macam pulun kan? Memang kena pulun sebab besok hakak dah kena tinggal. Encik bae kena pi kem ATM pulak. Menyampah sungguh. Tapi dalam terpaksa ku relakan. Minat dia macam tu,, nak buat macam mana. Ikutkan jelahh. 


Korang yang baca entry nie jangan nak muntah pelangi. Muntah anak tekak. Muntah bulu kaki bagai. Please la bagi chance sikit dekat hakak nak bersweet sweet. Nie waktu tengah bahagia. Boleh la main cium cium ketiak bagai. Cuba la time tengah bergaduh. Haa malas nak cakap. Nauzubillah seram. hahahahaha hakak nie garang tau macam kucing Parsi. (yeke? macam tipu je) 

Kalau korang kaki stalker, jom stalk ig hakak @edsyifaa.my 


4 comments:

Nazira Mohamad said...

sweet lah, tak rasa nak mocked ke apa. semoga u n ur bae stay ke jinjang ekk ;) aminnnnn. n doakn i skali? hehe.

Nadratul Syazwana said...

Hahhahaha benci kan ldr ni? Tapi now Nad dah dekat pun still susah jugak nak jumpa hmm

Vimax asli said...

Hahahaha So sweeet lah http://lovelymoments-lovely.blogspot.co.id
http://licking-off.blogspot.co.id
http://mj-antiislam.blogspot.co.id
http://copia-da-copia-da-copia.blogspot.co.id
http://slutsonly.blogspot.co.id
http://ericlovesing.blogspot.co.id
http://relatosmar.blogspot.co.id
http://nerd-or-not-nerd.blogspot.co.id

Nabila Syifa said...

org kajang lah ni ya?