27 April 2015

Beauty Without Brain.

Assalamualaikum.

Bangun je pagi benda yang wajib aku buat ialah capai handphone dulu. Kadang2 mata pun tak sempat buka lagi, dah mengagau cari phone. So apa aku buat ialah on twitter. And i saw many people tweeting about Mawar Rashid. Since yesterday hokay!! Sebenarnya malas nak ambil tahu tapi dah korang sibuk sangat duk bash MR dekat twitter aku pun sibuk la mencari, buat research sikit. Ohh pasal GST rupanya.

Korang bash Mawar teruk teruk sebab GST?? Kemon lah. Budak baru 20 tahun. And aku sebaya dia aku pun tak berapa tahu sangat pasal GST nie. Yelahh kalau tak suka bash orang bukan Malaysian lah nama dia. Siapa kata Malaysia nie aman? Tak akan aman selagi wujud nye manusia manusia macam nie. Sedangkan Pak Najib pun korang boleh kutuk apatah lagi setakat budak mentah pasal GST nie.

Tak kan lah sebab dia tak tahu apa itu maksud GST korang terus judge dia 'beauty without brain' ??? Okay lah i have to addmited that the way she talked, the way she responed to the questioned macam gedik semacam, macam cover ayu but lantak dia lah, Cakap interview pasal Dewi Remaja, but siapa expect reporter tu nak tanya pasal GST!!!

Aku bukan dipihak sesiapa. And aku buat entry nie bukan sebab im a fan of MR. oh tidak sama sekali !! Cuma nak bagitahu dekat hakak hakak dengan abang abang yang duk comment menunjuk bakat membash orang dekat public tu mohon hentikan lah. Bawa bertaubat. Yang dah berkahwin buat cara dah kahwin. Dah cukup matang kan? Buat pa nak ambil port hal budak2? Rileks ah, dia tak tahu pasal GST je pun. Bukan dia kacau laki kau yang kau nak bising lebih lebih. Macam sakai je lah aku tengok. 


Nak tegur orang kena ada adab. Dah la korang ceroboh instagram dia. korang kutuk dia. korang bash dia macam besar sangat dosa dia kat korang kan? Aku sebenarnya tak kesian kat Mawar, tapi aku kesian kat orang yang duk bash tu. Macam takda life duk sibuk hal orang. 
Ishh ishh ishh ishhh


3 comments:

Izzati Amira said...

kan?? im not a fan of her. tapi kesian kat dia.. cara MR jawab soalan pun rasa gedik semacam tapi lantak lahh.. muka reporter pun sakit hati jgak walopon bende tu just nk uji mental&physical contestants.. haha

Nabila Syifa said...

Tanya orang siasa pun blum tentu dapat jawab dengan bernas..

Vimax asli said...

obat pembesar klg

klg alami

agen klg

grosir klg

distributor klg

klg di apotik

apotik jual klg

toko jual klg

klg di kota