15 July 2013

Yang Orang Belum Tahu.

Assalamualaikum. 

Hai, hello, annyeonghaseyo. Okay, wa masih lagi meneruskan hari-hari yang mendatang sebagai penternak lemak yang berjaya sebelum berangkat ke Nilai, Negeri Sembilan 17 Aug nanti.

Tengok tajuk entry pun dah macam suspen kan? kan? haha. Apa pulak yang wa nak bebal kali nie (ehem, bebal tu kau, bebel lahh) Wa tak tahu lah samada wa nie berbakat ke tak tapi wa teringin sangat-sangat nak beraksi di depan kamera. Not as pelakon, tapi sebagai pengacara atau cover girl mungkin? Haa itulah yang masih ramai orang belum tahu pasal wa. Wa punya minat nie memang lain dari orang lain.

Teringin sangat nak ada peluang macam tu. Bila tengok iklan atau tv show macam Hijabista tu wa teringin nak jadi macam akak-akak host tu. Sebenarnya wa ada juga terpikir nak ber-vlogging tapi takut dikatakan cuba meniru Maria Elena, Mat Lutfi and etc. Well, setiap orang ada cara dan gaya yang tersendiri. Tapi, menjadi seorang blogger pun dah boleh jadi pemes macam kak Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha, Nisa Kay dan ramai lagi. Haa baru-baru nie akak Nisa kay keluar iklan dekat tv you olls. Then, kalau korang ada tengok Hijabista semalam, akak Yuyu Zulaikha pun ada. Menjadi seperti diorang adalah impian wa. Bukan sebab wa cuba untuk meniru, bukan sebab nak cari publisiti tapi sebab wa teringin nak ceburi dalam bidang seperti tu pula. Salah ke? hmm. Well rezeki masing-masing kan? :)


Sekian.


8 comments:

Setiasmile said...

gud luck!!

Nurulee said...

i tak tgk hijabista. tgk iklan je. he he he. anyway, if you wanna be like them. go ahead. try to bring somethg yang lain and be yrself. you know. peace =D

Giorgio Izas said...

Insya ALLAH bleh... yg pnting jd Diri Sendiri... (^_^)

Haneeza Mohamad said...

samalah..teringin sangat :(

Nurazlan Azmi said...

goodluck dengan cita-cita awak tu :)

eiyna tyna said...

good luck !! semoga tercapai impian awk tu :D

Aida Ismail said...

Wahh minta mengacara la ni ye? :) Moga impian tu tercapai tak kira cepat atau lambat.

Nur Aisyah said...

Huhu , Insya Allah akak Boleh ;)
Muka dah cun , oke lorh tuu :D