16 July 2013

Puan 8share.

Assalamualaikum.

Hi hi everyone. Tadi bangun sahur tak? Kalau tak bangun, besok mesti kena bangun tau, sebab yang membezakan puasa orang Islam dengan Yahudi ialah sahur. Semalaman wa tak tidur, sebab ber-whatsapp dengan sorang hamba Allah nie, hihi. Dapat tidur pun lepas Subuh, gila kauu! Tengok-tengok bangun tidur tadi dah pukul 1 -.-'

Okay, before this wa ada cerita pasal Hencik Nuffnang kan? Haa hari nie wa nak cerita pasal bini dia pulak, Puan 8share. So wa nak mintak lahh jasa baik korang untuk picit-picit link di bawah. Better wa buat macam nie daripada menipu orang dengan meletakkan link dekat shoutbox korang semua, kan tak berkat tu. hihi. Setiap kali korang tekan link tu, korang akan dermakan sebanyak 20 sen ke account 8share wa. So tekan lahh banyak-banyak kali sikit eh? hihi.





Dah tekan tu tunggu sampai habis loading tau. By the way, kalau korang masih belum ada account 8share nie, dan teringin nak kumpul duit raya macam wa senang ja. Picit sini untuk sign up.
Bagi yang dah ada account tu, dan nak wa picit kembali link korang pun boleh. Just tinggalkan link dekat ruangan komen. Mohon jelas, ruangan komen sahaja akan dilayan. 

baru ada 5 hengget. Mohon picit link-link di atas tu ye? Mekasihhh :') *hug*

Sekian.



11 comments:

purplelicios said...

sis xbrapa nk reti sgt nk pakai Hencik Nuffnang n bini dy tu. sis pakai churp2 je yg mpu heheh bte sis done picit2 iklan iffa

Aida Syifaa ♥ said...

@purplelicious : thanks sis. hihi bertambah duit raya :D

Mila Ahmad said...

kadang-kadang rajin kadang-kadang tak nak buat iklan ni huhu...

Kisah Si Dairy said...

dah malas nak masuk 8share..tp tolong kamu skit...

Norcahaya Ali said...

iklan dia takda keluar , huhuhuh

iman nabilah said...

Dah ^_^ hehe

irda izaren said...

sudah-sudah :D

Aniq Bukhary said...

Rezki-rezki :)

Aniq Bukhary said...

Rezki-rezki :)

Aida Ismail said...

Dah click semua ^^ nanti click2 sis punya pulak ek. Hihi~

Zaza said...

wah..rezeki =)