14 July 2013

Hencik Nuffnang

Assalamualaikum.

Hi hi evelibadi. Well sekarang nie wa dah advanced you olls. As you guys can see, dekat belog wa nie dah ada adsnuffnang gituu. Ehemm dah tu, tak kan tengok je? Cuba kasi tekan satu kali. Wa pun nak merasa jugak dapat duit raya dari Hencik Nuffnang.


Tengok? huhuhu. Actually wa masih dalam proses nak memahami benda alahh nie. haha. Apa kata bersempena dengan bulan yang mulia nie, korang buat amal jariah sikit dengan menekan Hencik Nuffnang wa dekat atas tu. Kalau dah, mohon kasi tau, nanti wa picit-picit Hencik Nuffnang korang balik. Jangan risau. Ini bukan janji dicapati, ini janji betul-betul punya. Nak duit rayaaaaaaaaa.

Sekian.


8 comments:

mirza syazwina said...

kita dah klik nuffnang awak ^_^

Aida Ismail said...

Sis pun tak berapa nak faham sebenarnya. Rasanya dah banyak kali orang klik tapi tak naik2 pun earnings. Tak faham cane diorang kira. Huhu~

nurul ezzatie zulkarnain said...

Aida letak 1 jer ek nuffnang tu? Nampak dekat header jer. Letaklah sekali dekat sidebar and bawah entry. =)

Mizz Aiza said...

akak setiap kali singgah blog rakan-rakan blogger insya-Allah akan picitkan walaupun 1..

Suara Hati said...

done click . sy punya nuff baru Rm5.00 huhhhuu teruk lol..

sha (chirp chirp) said...

keh2, goodluck la yee :D

Giorgio Izas said...

Wah... smoga dpt byk duit...
Bleh ajak makan2... He3 (^_^)

S.K.A said...

he3 dah :) nnti dpat la 2..