3 July 2013

Runningman Ep 151

Assalamualaikum.

Entry bergambar. (malas nak taip)







p/s: bila aku tak pegang phone ramai pula duk call. bila aku duk usya phone 24/7 takda sapa pun nak call. Stress!! (tiru Gary oppa)

Thank you.


5 comments:

Mila Ahmad said...

asal tengok cete running man je gelak terbahak2...

boni kacak said...

hehehe. peminat setia running man ni..hehe

Nur Azwa Edora said...

hahaha , suka gila dengan kwang so , tolong ah , rase nak terbahak je tengok mimik muka yang dia buat kalau terkejut lah , excited lah , hahahah , minat semua teammate running man ni , semua osem2 , kita geng yunk! :)

Sarah Mohd Saleh said...

Hahha, stghess betul tu. Cte rm mmg siok, salu tgk kat mane? Donload ke astro?

P/s: simpati n rasa bsalah dua pkara yg berbeza :)

Aida Ismail said...

Biasa download kat mana RM ni? Teringin nak tengok lagi. Hari tu layan episod 1 & 2 je kat laptop member. Huhu~