23 July 2013

Kad Raya.

Assalamualaikum.

Hai hai semua rakyat jelata. Entry kali nie bukan nak riak, mahupun menunjuk-nunjuk. Cuma nak belagak sikit ja sebab im gonna receive a 'kad raya' from Hencik Afzal. Whoaa tak sangka you olls. Mohon cemburu. 
Haa nampak? Nama i ada dalam list okayy. Excited nak dapat kad raya, maklumlah dah lama tak dapat kad raya. Well, evendoe dunia dah semakin up to date, dah semakin maju tapi tradisi bertukar-tukar kad raya nie harus diteruskan. Setakat post dekat pesbuk tu nenek aku pun pandai. 

Dulu, waktu sekolah rendah memang seronok sebab dapat banyak kad raya daripada kawan-kawan. Ada jugak yang selitkan 10sen dalam kad raya tu. Abah kau, nak beli cekelat pun tak lepas. Haha tapi bila teringatkan zaman bebudak dedulu memang seronok. 

Ehemmm ada tak lagi yang sudi nak bagi aku kad raya? Tak pun duit raya? Tak pun kuih raya maybe? haha. Kalau rasa ada yang sudi please let me know yahh?

Sekian.


10 comments:

Cik Mun said...

waaa...seronokla dapat kad raya ye..mun pun dah lama xdpt kad raya ni..

Cik S :) said...

Fuyoo, nak kad raya jugak :O

sinuha said...

yelah. Nak kad raya jugak :)

Rara Nasiha said...

Takda siapa nak bagi kita kad raya ke? Buat muka sedih*

S.K.A said...

untunglah =) kita xdok org nk bg pn

liana sulaiman said...

taniah

afzalsukasuki said...

haha ter-seronot plak dia nak dapat kad raya :D kad.. kad la gak, jangan tak pose udah la ye :P

fatin aziz said...

bestnye..saya dah lama tak dpt kad raya..last sekali waktu sekolah dulu..skrg ni semua wish guna sms..tahun ni konfem masuk wechat..hehe

Aida Ismail said...

Dah bertahun-tahun takde orang bagi kad raya. Huhu~

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

untung la dia hehe ..