13 July 2013

Bedak Thanaka.

Assalamualaikum.

Hai hai hai everyone. Good morning! Hari nie bangun awal sebab kena teman my mom pergi pasar. hee baik tak? Baik tak? Rajin tak? Rajin tak? (riak pulak, Astagfirullahalazim) 

Beli-beli apa yang patut nak masak untuk buka puasa nanti. Pasar dekat rumah wa tu bukan sekadar ada jual ayam, ikan, daging, sayur je. Pakaian, tudung, kasut, beg and etc pun ada jual. So, tadi mak wa belanja bedak Thanaka. Alahh benda alah tu kan pemes sekarang nie. Semua dah guna, cuma wa ja belum. Lambat sikit, hihi. 

So malam japgi nak try lah guna. Nak tengok berkesan tak bedak tu. Kebanyakan orang yang guna bedak tu memberikan feedback yang baik sebab tu rasa yakin sikit nak guna bedak Thanaka tu. Mesti ada antara korang yang dah cuba guna bedak nie. So acano? Berkesan ke? Kongsi lahh sikit..

Sekian.



2 comments:

Aida Ismail said...

Famous betul Thanaka ni. Sampai kawan sis pun jual. Hee~

Suara Hati said...

Thanaka? baru tahu pulak sy hehe..kesian kan :D