12 July 2013

1,2,3 Tukar !

Assalamualaikum.

Hi. Annyeong. Mak aii hari nie panas macam luar biasa sikit. Rasa macam nak ambil flight pergi Korea je. Alang-alang boleh mandi salji ke. Kelass kau nyah, orang main salji, kau hentam sampai nak mandi salji. Over gituuuu. hahaa

Well, apa yang bertukar lagi tu? Nie haaa, baru ja transform belog wa nie, kasi touch up cantik-cantik sikit. Wahh kelas, ingat blog kau nie transformer ke nak transform-transform bagai. Lagi satu, cantik ke belog kau nie? haha -..-' Sekali pandang nampak cantik, dua kali pandang nampak camtaik, kahkahkah.

Biarlah camtaik sekali pun janji belog hakuu nie tak lambat nak loading, tak semak macam bulu kaki kau (opss!) dan paling penting, penggunaan font kemas dan mudah dibaca, tak gituu? hehe. Oh jyeahhh! Sebelum terlupa, sebelum nie belog wa tak da header tapi sekarang nahh hambek. Sebesar anak gajah. Tak cantik pun sebab wa kidnap dekat Encik Google.

Last sekali, nak tanya nie, cantik ke belog hakuu nie? Cer komen sikit..

Sekian.

3 comments:

Miss Ima said...

comelllll :)

leogurl94 said...

hehe . Comel je . ^^

Aida Ismail said...

Cantik header. Hehe~ Sebelum ni takde header kan.