28 May 2013

1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.M

Assalamualaikum.

Selamat petang semua. Okay tadi wa ada lah berblogwalking seperti biasa. Lepas tu tersinggah pulak dekat blog OSM nie. Bukan senang nak jumpa blog lelaki yang comel tau, hihi. Encik OSM kita nie ada buat GA. Nampak macam menarik. Hadiah-hadiah pun gempak-gempak belaka. Kalau boleh, kalau ada rezeki nak juga merasa hadiah TOP REFERRAL tu. Seperti biasa kalau nak join mana-mana GA mesti ada syarat dan termanya kan? So Encik OSM, saya dah pun LIKE dan FOLLOW seperti yang diminta. Siap printscreen lagi.

klik banner untuk join.


taggie : Sarah Saleh . Nana Liena . Cik Miela . Yayan .
tarikh tamat : 31 May 2013

Thank you.



3 comments:

Nana Liena said...

lagi 2 hari ja..thanks tag..ehehe.

goodluck yea.. :)

btw blog dah tukar..nice.. :)

Nabeel Fikree said...

Goodluck ye :)

Asyiffa Aida ♥ said...

terima kasih :)