29 May 2013

Sepetang Bersama.

29/5/2013.
Assalamualaikum.

Selamat pagi semua. Aduhai bosan betul cuti sekolah nie. Terperuk ja dekat rumah nie. Nak keluar malas pula rasa. Kalau ada yang sudi bawa wa keluar pun syok juga nie, hihi.

Okayy, hari nie wa nak share dengan korang pasal semalam punya cerita. Petang semalam macam best sikit sebab redup, berangin pula. Fuhh memang feeling macam atas kapal titanic you olls. Punya syok tengok pemandangan dekat luar rumah, plus adik-adik wa pula tengah seronok main dengan sepantas kura-kura wa pergi ambik baby wa dalam bilik. Ehh bukan anak okay. Tapi camera dslr wa yang tersayang tu, hihi. Sempatlah tangkap beberapa gambar, haha.





























Yang agak-agak gambar tersangat annoying tu bermakna bukan wa yang tangkap. By the way, kalau sudi cubalah korang buat satu entry macam wa buat nie. Cerita kan kepada semua apa yang korang selalu atau suka buat. Atau macam mana suasana disekitar rumah korang pada waktu petang. Tinggalkan link, nanti wa pergi check it out ye? hihi. Okayy lah. Wa nak pergi layan runningman dulu, tata.

Thank you.



1 comment:

Ira Nadhira said...

A'ah bosan kan duduk kat rumah je .. Btw bestlah awak :) Hmm kucing awak tu comey lah ! Muka dia sama mcm kucing kita :) hehe ^^