7 December 2012

OMO ! OMO ! THEY'RE SO CUTE !

Assalamualaikum.

Hai semua. Salam Jumaat. Dah mandi belum? Dear kaum adam jangan lupa pergi solat Jumaat japgi. Dear kaum hawa jangan lupa solat zohor dekat rumah ye? :)

Well benda apa yang Aida nak merapu hari nie. haha. I dont know since when Aida mula minat dekat kpop, grr! Ini semua pengaruh daripada cousin Aida. Dia yang syorkan Aida tengok 'We Got Married' -Yonghwa (CNBlue) and Seohyun (SNSD) time tu pulak dah dekat exam, haihh. Tapi im not a hardcore kpopers! Aida just minat CNBlue dan MBlaq. SNSD tu boleh-boleh lahh, hihi.

Aida minat CNBlue sebab group diorang just main instrument takda menari-nari nie, hihi. My favorite member in CNBlue is Jung YongHwa and Kang Minhyuk. MBlaq pulak Aida tak minat lagu dia. Aida tahu pasal group diorang sebab tengok 'Hello Baby Season 5- MBlaq' and 'Idol Army'. My favorite members in Mblaq pulak ialah Mir oppa and Seungho. I dunno why programme show dekat korea semua best-best.

Actually, dulu Aida tak minat pun pasal kpop semua nie. Tapi entah bagaimana, bila, mengapa boleh terminat pulak dekat kpop nie. Bagi yang tak suka kpop tu janganlah membenci diriku ini. Sebab apa yang Aida tahu, orang yang tak minat kpop nie akan turut tak suka kepada kpoper, it is? hmm.

Hello Baby Season 5
Mir oppa! Cute kan? haha.

Thank you.




2 comments:

- NA - said...

mula2 x suka tp klu da tgk cerita korea sekali akan terus minat nk tgk lg :)

LeeAidaa said...

@- NA - kan? kan? hihi lagi pun drama korea sikit ja episode dia x)