28 November 2012

Bau Kemerdekaan :)

Assalamualaikum.

Hello people! Sekarang game Malaysia vs Lous. Siapa tengok? hihi. Aida tak tengok sebab busy dengan twitter and my ohsem blog nie. Btw jangan lupa follow twitter Aida dekat sini. hihi *promote*

Sekarang nie Aida rasa bahu Aida ringan sangat. Selagi tak habis SPM rasanya seperti menggalas seekor anak gajah, berat sangat *hyperbola* haha. Well semalam paper habis, hari nie dah kena hantar buku teks. So tadi jumpa kawan then dia ajak pergi Sunway Carnival Mall. Balik rumah tukar baju terus pegi. Then pergi karoake dekat area-area situ jugak. Haha sumpah happening!

Tak pernah rasa sebahagia ini. Nikmatnya hidup! haha. Balik pun agak petang, 6.30 baru smpai rumah. Nasib my mom tak marah. Maybe dia pun paham, maklumlah dah habis SPM. Aida bukan nak masuk lif tekan sendiri, tapi seriusly kalau Aida keluar dengan kengkawan, before pukul 6 mesti Aida dah ada dekat rumah. Takut my parents risau kalau balik lambat. hihi. 

By the way, kalau hangout tak tangkap gambar, memang tak sah. So jom kita cuci mata kejap :)


Thank you :)



2 comments:

Farina Hunny said...

aha enjoy dulu dik .
nanti masuk IPT kena serang balik dgn assignment yg bertimbun . huu

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)