29 June 2013

Tukar Lagi?

Assalamualaikum.

Hi semua. Okay jap. Wa frust plus plus plus nie sebab tak dapat meet someone yang dah lama wa tak jumpa. Last kita orang jumpa pun last year kot. Itu pun dia turun Penang sebab mak saudara dia a.k.a mak ngasuh wa meninggal. Haishh rindu lahh jugak. Hmm nak buat macam mana, takda rezeki nak jumpa hari nie atas sebab-sebab tertentu. Chillax Aida, dia lama lagi kat Penang nie, hmm.


Okay, as you olls can see blog wa dah transform lagi. Kali nie simple mimple ja. Warna pun plain ja, putih suci lagi murni. Header pun takda! Ini semua gara-gara sejak tadi wa duk cari template dan nak edit blog nie supaya nampak kebooom gitu tapi tak menjadi. Yang jadi kepayap ja, hampeh! 

Geram plus bebal plus bangang punya pasal, wa decide guna simple template ja tapi lain sikit daripada yang wa guna sebelum nie. Nah hambek kau, apa pun takda. Tapi not bad what. Takda lahh semak sangat. tenang ja kalau nak membaca pun kan? kan? kan? Baik kau angguk, kang siku makannya. hehe.

p/s: Harap awak tak marah sebab tak dapat jumpa hari nie T_____T

Thank You.


4 comments:

Azwar Syuhada said...

Singgah blog kamu.. :)

najiah shaharain said...

simple is nice:)

Asyiffa Aida ♥ said...

terima kasih :)

Mastura Daud said...

singgah sini. thank follow mas. :)