25 May 2013

Photoshoot.

Assalamualaikum.

Annyeonghaseyo. Sawadikap. Vanakam. Ni hao? Wo pu che tao. 
Memandangkan parents wa dah bawa adik-adik wa yang annoying tu pergi terjun lombong ehh maksud wa mandi swimming pool, barulah wa berkesempatan nak update blog. Kalau tak banyak pula gangguan. Jiran datang nak tumpang mandilah, ada kucing nak bersalinlahh. Maklumlah musim mengawan. (auta)
Lately nie wa jadi rajin pula update blog kesayangan nie. Kalau tak kena tunggu ada orang hantar teligram ke rumah, merayu-rayu suruh update blog. Hmm al maklumlah, wa nie kan retis uhuks.

Kahkahkah. Actually tadi wa ada buat photoshoot sendiri, haha. Wa dengan kamera memang tak dapat dipisahkan. Seperti hujan dan awan, sangat rapat. Nak kata fotogenik, tak sangat. Tapi wa suka beraksi di hadapan kamera. So mana-mana kamera man yang telah membaca entry wa nie, kalau memerlukan model extra cepat-cepat hubungi wa ye. Sebab Mak Jemah dah jemput wa jadi model dekat syarikat modeling berus jamban dia, lalala. 










Nota siku : Mohon tinggalkan komen-komen yang murni sahaja.
Thank you.


14 comments:

Nana Liena said...

cantik la shawl tribal..hehe.. ^^

Miss Laviva said...

pandai nye dia buat mimik muka.. cOmel .. hihihi

FairuzAqilah said...

atoto, comel! bolehlah buat gwiyomi camni! hehehe.. just kidding ;)

Asyiffa Aida ♥ said...

hihi terima kasih kak nana :)

Asyiffa Aida ♥ said...

itulah hobi waktu lapang. haha xD

Asyiffa Aida ♥ said...

haha takot, nanti org bash pulak.

Sarah Mohd Saleh said...

pandai posing pelbagai memek muka. akak pon suke gile dgn kamera.terasa sawan bile depan kamera ni.mihmih

Asyiffa Aida ♥ said...

yeahh ada geng! nanti boleh photoshoot sekali !

azifah yazid said...

follow back #707 :)

chinta said...

cantik lesung pipit awk..suke!

Myra Azraff said...

you had such a natural beauty :)
eh samalah akak. suka gila amik gambar. kalau boleh gambar diri sendiri je dah berapa ratus shot, haha. tu pun kalau adik akak join. btw canne ah nak follow blog ni ? --'

Aina Zura said...

Molek habissss!

Nurul Zakira said...

wow, nature beauty :) oh ya... thanks sudi datang blog Kyra :D <3

Fafa said...

comel nye akak! >w<