12 October 2012

Welcome To Neverland

Assalamualaikum.

Hi people. As you know tadi Aida ada buat short entry mengenai blog Aida yang dah mengalami perubahan drastik. As you can see no more sidebar, kan? kan? New header, new background, new name! Kalau korang dah tak kenal, nielah blog Dunia Primadona. Tapi sekarang dah tukar nama kepada Neverland :)

I have change the name based on the header, yeahh. Header nie bukan Aida buat sendiri. Ambik dekat, ohh gosh i forgot her blog already. But no worries because Aida dah mintak izin owner blog tu untuk gunakan header dia :) Cantik kan?


By the way, apa pendapat korang mengenai blog Aida yang baru nie? Bertambah cantik? Gojes? Aumm, haha. Apa saja pendapat korang jangan segan-segan share dengan Aida. Tinggalkan komen korang ye? :)

Thank you.




3 comments:

Yura said...

wah blog baru ke! cantik! eh jom visit blog saye yang baru jugak! follow me i follow u back tau! tinggalkan link kat shoutbox ye!

HaNa KewChiK said...

Lawa blog awk , jum join segmen dari hana http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/10/segmen-pancing-follower-seramai-yang.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

singgah sini.