25 October 2012

To All Muslim Please Alert About This!!

Assalamualaikum.

Hello people. Morning! Hari nie Aida nak mintak tolong kepada semua umat Islam yang baca atau tahu pasal satu group dekat facebook yang ditubuhkan untuk menggalakkan atau menyokong orang Islam yang dah murtad. Murtads in Malaysia and Singapore Aida nak mintak jasa baik korang semua tolong report group nie. Buatlah sesuatu demi agama kita, agama Islam!! Allahuakbar!


Nie yang Aida dapat prinscreen. Mohon korang report group nie okay. Lakukan demi agama kita. Tolong sebarkan kepada kekawan ye?

Thank you.



3 comments:

Arjuna Silvera said...

Dia ni buta hati ke apa tak tau lah. Tu lah org suruh belajar, tanya ustaz..kalau tak paham kena paham dulu..

Dalm alam maya ni susah nak eliminate benda2 macm ni..

moga dia dapat hidayah ...

Miss Xyz said...

Astaghfirullah.. ada jgk rog camni.. Semoga Allah beri hidayah padanya (",) *kecewa*

NurainSuperr said...

astaghfirullah. tk sangka masih ada perkara macamni.